Rólunk

Mi egy csomagolástervezésre szakosodott cég vagyunk

 

A csomagolástervezés speciális tudást igénylő szakterület. Aki erre a területre merészkedik széles körű, sok mindenre kiterjedő ismerettel kell rendelkeznie. Egy csomagolás nem tervezhető meg biztonsággal normál grafikusi (ne adj’ isten web-grafikusi) készségekkel. Ez a terület sokkal szélesebb körű tudást igényel. Nem elégséges néhány grafikus szoftver virtuóz ismerete, itt sokkal nagyobb a tét. Személy szerint céltudatosan készültem erre a feladatra, hogy olyan vállalkozást hozzak létre, mely megfelel ezen kihívásoknak.

Petőfi Nyomda, Iparművészeti…

 

Azért, hogy a lehetséges legjobb csomagolásokat tervezzem 1996-ban elmentem dolgozni az ország legnagyobb csomagolós nyomdájába, a Petőfi Nyomdába. Itt megismertem, gyakorlatban is megtanultam a legfontosabb nyomdatechnológiai eljárásokat.

Elvégeztem a Magyar Iparművészeti Egyetem felsőfokú tipográfus képzését, mely az adott területen a lehetséges legjobb képzést adja. Már akkor rendszeres látogatója voltam az egyetem könyvtárának, és közben előfizettem pár nyugati szaklapra és el kezdtem vásárolni szakkönyveket. Könyvtáram hamarosan nagyobb lett ezen a területen, mint az egyetemé. 2002 óta tagja vagyok a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének.

Értékesítés, online- és offline-marketing…

 

Az utóbbi pár évben különböző értékesítési- és marketingképzésen vettem részt. A sikert biztosító csomagoláshoz szükséges tudni, mit tekint a vevőm vevője értéknek, ezt képesnek kell lenni átvinni a lehetséges vevő felé a vizuális kommunikáció segítségével. Emellett nem árt, ha tervezésnél ismeri az ember, milyen anyagból mit lehet kihozni, ismerni kell a technológiákat, de képben kell lenni a mindenkori hazai és EU-s rendelkezésekkel is.

Egy bő éve voltam egy konferencián, ahol többek között egy volt japán nagykövet is előadott. Először kétkedve fogadtam, mit tudok én hasznosítani az általa elmondottakból. Hát nagyon is sokat. El lehet adni magyar termékeket Japánban is, ennek a legfontasabb feltétele a szép csomagolás. Ezt hallván én majdnem a plafonig ugrottam örömömben – hisz mi is ezt akarjuk, az igényes, szép csomagolások tervezését.

Milyen specifikus szükségre nyújtunk megoldást?

 

A piac résztvevőinek elsődleges érdeke, hogy termékeiből minél többet adjon el, minél jobb áron – esetleg sikerüljön kijutni külföldi piacra, ami a mai magyar gazdasági viszonyok között mindenkinek első számú célja kellene, hogy legyen.
Ahhoz, hogy egy termék jobb áron eladható legyen, hogy többet el lehessen adni belőle és még külföldön is eladható legyen – professzionális csomagolásra van szükség. Tudományos kutatást végeztek, mely alapján megállapították, hogy új termék vásárlásakor 93%-ban az első benyomás határozza meg a vásárlási döntést, ami nem más, mint a csomagolás.
A lehetséges vevő értékítélete számít, neki kell, hogy tettszen a csomagolás (ezáltal maga a termék is), az vonzza oda a tekintetét, az billenti át a mérleg nyelvét a vásárlás melletti döntésben.

Hogy miért veszi igénybe a piac a szolgáltatásainkat?

 

♠ Minden gyártó az eladási számok, a bevételek növekedésére vágyik
♠ Egyre többen szeretnének termékükkel külföldre kijutni – kis ország vagyunk
♠ A gyártók gyermekükként tekintenek termékeikre – mi ezt tudjuk, nálunk ez alapállás
♠ A gyártók ötleteket szeretnének kapni, ahelyett, hogy nekik kelljen agyalni megoldásokon
♠ A gyártók egy csomó terhet le akarnak adni a vállukról, segítséget, megoldásokat várnak
♠ A gyártók gyártók mérhető sikert szeretnének – mi nem csak ígérjük, de nyújtjuk is a lehetőséget
♠ A gyártók értékelik a speciális szaktudásunkat
♠ A gyártók értékelik az egyedi megoldásokat, mellyel a konkurenciájuk nem rendelkezik,
amelyet a mi konkurenciánk nem tud nyújtani
♠ A gyártók értékelik a kivitelezésben nyújtott segítségünket, van biztos támaszuk,
biztonságban érzik magukat
a nekik idegen terepen
♠ A gyártók értékelik, hogy nagyon sok nyomdát jól ismerünk, tudják,
a lehetséges legkedvezőbb megoldást fogják kapni

Hogy mi is a mi vállalkozásunk?

 

Mi egy csomagolástervezésre szakosodott cég vagyunk.
Elsődleges célunk az eladási számok növekedését biztosító csomagolások tervezése.

Kiknek az igényét elégítjük ki?

 

Termékgyártókét, akik többet szeretnének eladni termékeikből, jobb áron. Akik szeretnének a külföldi piacra is kijutni.
Jelenleg német nyelvterületre is dolgozunk, de ezt szeretnénk hamarosan kibővíteni

A Csomagolás, ami elad oldal
a Vincent Grafika Kft. tulajdona

Ügyvezető: Vincze István

Székhely:
2120 Dunakeszi, Kápolna u. 2.

Cégjegyzékszám: 13-09-138 209
Adószám: 22717560-2-13
Bankszámlaszám: 10300002-10504275-49020016

Adatvédelmi nyilatkozat:
A honlapon bemutatott és olvasható tartalom a Vincent Grafika Kft. tulajdonát képezik.
A Vincent Grafika Kft. az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.
A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik a Vincent Grafika Kft. által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.
A Vincent Grafika Kft. weboldalain kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a cég adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég weboldalainak bármelyikétől érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.